Informatie

Medisch Pedicure ElisaBella en Oncologisch Voetzorgverlener is een gespecialiseerde praktijk voor voetverzorging waarbij kwaliteit voorop staat.

U wordt geholpen door Liesbeth Bekking.

Ik bied u als gediplomeerd Medisch Pedicure professionele pedicure behandelingen aan, waarbij gewerkt wordt volgens de richlijnen van de voetverzorging. Als medisch pedicure en Oncologisch Voetzorgverlener, bied ik alle pedicure behandelingen aan: basis -, diabetes-, en reumabehandelingen en voet behandelingen bij Kanker. Onder het tabblad  specialisaties ziet u de overlge behandelingen staan.

De praktijk beviind zich op de begane grond en is van alle gemakken voorzien. In de comfortabele electrische behandelstoel (met lage instap)  kunt u ontspannen de behandelingen ondergaan.

Naast de pedicure-, en manicure behandelingen kunt u ook gebruik maken van een heerlijke cosmetische voet-,en onderbeen massage.

 

Als Medisch Pedicure en Oncologisch Voetzorgverlener kan ik u nog beter van dienst zijn.

Voor het maken van een telefonische afspraak kan het zijn dat de voicemail aanstaat. Spreek uw naam en telefoonnummer duidelijk in en dan bel ik u nog dezelfde dag terug.